company-img2

Graduate Utvikler 2023 | Bergen

 • 0 yrs
 • $ Not Disclosed / YEAR

Similar Jobs from Partners


Job Description

Overview


Er du nyutdannet i 2023? Kickstart karrieren din som utvikler i ett av Norges mest innovative selskaper!


 Hos oss blir du en del av et fagmiljø bestående av 17 dyktige, lidenskapelige og engasjerte kollegaer som legger stor vekt på deling og god kultur, og som hver dag jobber for å skape verdens beste kundeopplevelser.


I Itera vil du jobbe med meningsfulle, utfordrende og varierte prosjekter basert på fremtidsrettet teknologi. Vi gjennomfører oppdrag innen digitalisering for norske, nordiske og internasjonale virksomheter. Du vil jobbe kreativt i tverrfaglige team med designere, forretningsrådgivere og andre teknologer, og utvikle løsninger som bidrar til bærekraft innen sektorer som energi, industri, bank, forsikring, helse og offentlig sektor.


Deg i IteraVi har lang tradisjon for å ansette nyutdannede i Itera, og er opptatt av at hver enkelt skal få en fin start på sin karriere. Som «graduate» hos oss får du et skreddersydd program vi kaller «Boost», som sørger for at du kommer godt i gang både faglig og sosialt. Programmet gjennomføres i Oslo for kickoff og felles samlinger, men arbeidshverdagen din vil være ved kontoret vårt i Bergen.


 


Boost er spesielt utviklet for deg som er ny i arbeidslivet. Gjennom Boost følger vi deg gjennom det første arbeidsåret, slik at du har gode rammer for å bli trygg i rollen din, bli kjent med hvordan det er å jobbe i kundeprosjekter, og bygge gode relasjoner med kolleger - ja, rett og slett få en «boost» på det som er starten på din karriere.


 


Les mer om Boost her


 


Hvem er du?


Vi ser etter deg som avslutter masterstudiet i 2023, og som: • kan vise til gode akademiske resultater

 • er faglig nysgjerrig og engasjert

 • har stor interesse for teknologi og programmering

 • ønsker å utvikle deg og bidra inn i et aktivt fagmiljø


 


Hvem er vi?


Itera er et norsk konsulentselskap. Vi ble startet allerede på 90-tallet, og har derfor med oss modenhet, struktur og masse erfaring. Samtidig er kulturen preget av entreprenørskap, kreativitet, innovasjon og store ambisjoner for fremtiden. Vi er om lag 700 teknologer, designere og forretningsrådgivere som jobber hver dag for å utgjøre en forskjell, hvorav 300 av oss er i Norge. De siste fem årene er vi kåret til ett av Norges mest innovative selskaper, uansett bransje. • Vi er store nok til å være solide, men ikke så store at du blir en i mengden

 • Vi setter tverrfaglighet høyt. Hos oss vil du få kollegaer med høy kompetanse og sterk integritet som hele tiden ønsker å lære mer

 • Vi investerer i din videre faglige utvikling og vekst

 • Vi jobber aktivt med mangfold og inkludering og videreutvikler oss sammen med våre engasjerte ansatte

 • Vi har flotte kontorlokaler i Bergen og Oslo

 • Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer og pensjonsordninger, et attraktivt aksjeprogram for ansatte og en rettferdig bonusordning.


Høres dette spennende ut?Send oss en søknad, da vel! Vi behandler søknader etter 8. august. Husk å laste opp CV og karakterutskrifter.


Har du noen prosjekter på Github, har du holdt presentasjoner eller er du er stolt av noe annet du har gjort? Send oss gjerne en link!


 


 


Vi gleder oss til å høre fra deg!


 


Har du spørsmål til rollen? Kontakt gjerne Jørgen Mjelde (Head of Itera West) på 97088940 / jorgen.mjelde@itera.comDersom du har spørsmål til vårt Graduate-program Boost kan du kontakte Julie Hvidsteen (HR-Advisor) på 97166874 / julie.hvidsteen@itera.com.


  


 Similar Jobs from Partners

Similar Jobs